att tanka pa efter event

I sista delen av vår tredelade serie av våra bästa tips att tänka på vid event ger vi tips att tänka på efter event. Vad bör du inte glömma och hur maximerar du din användning av tekniken du investerat i? Ta del av våra tips som hjälper dig skapa så bra digitala event, möten och konferenser som möjligt!

Utan feedback, ingen framtid

Utvärdera, utvärdera, utvärdera. Utan en utvärdering och feedback så är det svårt att göra förbättringar för kommande år. Igen, utnyttja din moderator för att promota din utvärdering som du laddat upp i eventappen. Se till att den finns på plats innan ditt möte är slut för att öka svarsfrekvensen.

Låt dina digitala verktyg leva vidare

Ta tillfället att låta eventappen leva vidare några veckor med att du delar med dig av relevant information. Efter ditt event är dina deltagare inkörda och vana i miljön och hur appen används. Detta ger möjligheter att dela insikter, material från talare, utvärderingar och skicka ut ett tackmail som igen leder in dem till appen för att maximera användningen.

Passa självklart också på att marknadsföra nästa års event, möte eller konferens så dina deltagare lägger in det i sin kalender direkt.

Om du reflekterar över tipsen vi tagit upp innan ditt nästa event är vi säkra på att det kommer att bli en succé! Och du, lycka till!

Läs även:
Samla all eventhantering i ett och samma system
Succén bakom Bonnier Innovation Awards

Comments are closed.