Livesänd ditt event!

Lyckas med dina online och hybridmöten!

Sänd själv direkt från plattformen eller länka in en stream, skräddarsy din egen landningssida, välj bland olika interaktionsmöjligheter, låt deltagare boka videomöten – engagera genom gamification!

Skapa också i kombination snabbt och enkelt en informativ eventhemsida med anmälningsformulär och bjud in dina deltagare.

Jag vill bli kontaktad

Hantera alla sändningar från ett ställe med en onlinestudio

Ha full kontroll på era direktsändningar och förinspelningar med vår onlinestudio. Hantera vad som visas och när, moderera Q&A och omröstningar och länka enkelt in talare -allt i en och samma miljö!

Publiken ser sändningen, programmet, andra deltagare och mycket mer som anmälda och inloggade användare i webb-applikationen.

Ingen extern hårdvara behövs och sändningen kan ses med alla datorer, surfplattor eller mobiltelefoner.

Interaktion innan och under sändningen

Håll deltagarna engagerade och interaktiva! Lägg upp omröstningar och quizzar inför sändningen och aktivera frågor och svar (Q&A) och röstningar för själva direktsändningen så deltagarna aktivt engagerar sig och blir inkluderade.

Driv på engagemanget ytterligare och skapa upp en miiljö som belönar hög aktivitet. Sätt upp ett gamification och ge deltagarna poäng på utvalda aktiviteter som t ex att ställa en fråga, posta en uppdatering, boka ett möte, ladda ner filer, göra ett quiz mm. En poängtavla visar vilka personer som preseterat bäst.

Länka in extern stream / direktsändning

Länka in en liveproduktion från en extern studio eller mjukvara direkt in i vår plattform som tar emot strömmen och tillgängliggör den i vår miljö.

Detta är ofta ett alternativ när det skapas mer av en produktion av ett event eller om kvalitén skall vara väldigt hög.

Du kan också sända direkt till YouTube och länka in YouTube i vår plattform. (Kräver ett eget YouTube premium)

Det är också möjligt att sända från onlinestudion och vidare ut till de vanligaste tredejpartsplattformarna som t ex, Facebook, YouTube, Vimeo, Periscope, Twitch, Crowdcast.

Varför skall du använda oss?

  • Ingen komplex utrustning behövs
  • Säkert och robust
  • Fullt brandad helhetslösning
  • Kompatibelt med alla devices
  • Avancerad rapportering
  • Sälj biljetter
  • Exponera sponsorer
  • Allt i ett

Allt du behöver för att planera ett framgångsrikt event

Guestlogic erbjuder en helhetslösning med alla verktyg du behöver för anmälan, kommunikation och eventappar.