Interaktionsverktyg

Gör passiva deltagare aktiva

Skapa diskussion och engagemang med gästerna under konferensen genom mentometer med Q&A, Quiz och röstningar där resultaten kan visas på bildskärm och i eventappen för alla deltagare.

Interagera med publiken — Q&A (frågor & svar)

Låt era gäster delta i diskussionen och enkelt göra sina röster hörda via en Q&A, frågor- och svarsystem. Frågor kan filtreras av en moderator och presenteras direkt på storbild och i gästernas egna telefoner via eventappen. Det går enkelt att koppla en specifik Q&A och talare direkt till det aktuella programmet i eventappen.

Mentometer, enkät & utvärdering

Ta tillfället i akt och samla in viktig information i samband med att många finns i eventappen! Få utvärdering eller feedback av gästerna direkt på scenen med en mentometer-funktion eller t ex wordcloud. Skapa enkätformulär och samla in svar före, under och efter eventet i appen eller via mail och sms. Det kan till exempel vara enkäter som kundundersökningar, medarbetarenkäter, affärsenkäter eller feedback på eventet.

Protip: Genom att samla in feedback under eventet har många av våra kunder nått en svarsfrekvens på uppemot 80 procent! Enkäter som görs efter eventet har en genomsnittlig svarsfrekvens mellan 5 -15 procent.

Quiz - boosta företagseventet

Engagera deltagarna i pauserna under konferensen. Ta reda på hur bra koll de har på företaget eller annat område genom vår Quiz-funktion.Frågan kan ställas genom både text och bild!

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Check-in & onsite

Vill du ha ett kostnadsförslag?