Check-in & onsite

Smidigt check-in på ditt event!

Undvik köer med ett smidigt check-in och få statistik i realtid hur många och vilka som är på plats. Lösningen kan kopplas till vår anmälan och registrering som i anslutning till check-in kan printa namnskyltar.

Check-in sker via våra mobila Android-enheter som är enkla att använda, smidiga att förflytta och kan användas inom- och utomhus. Eller optimera personalstyrkan och låt deltagarna checka in sig själva i våra self check-in kioskar!

Vi är med onsite för frågor och teknisk support på plats!

Marknadens bredaste utbud av check-in:

Check-in effektiviserar inte bara dörrflödet, det förenklar också ert administrativa arbete då ni i realtid kan se hur många och vilka som checkat in samt vilka som inte dök upp.

Lösning

  • Check-in app via telefon – kopplat till systemet
  • Self-check-in kiosk via iPad – kopplat till systemet

Stöd

  • Gästlista (med A-Ö sök)
  • QR-kod
  • NFC-teknik

Möjligheter

  • Trådlöst print för namnbricka och badge
  • Hårdplast print med eller utan NFC eller QR-kod
  • Walk-in anmälan
  • Stöd att ändra sitt namn på plats
  • Onsite support

Check-in med QR & gästlista

Vår check-in app stödjer både sökfunktion och scan av QR-kod. Det går snabbt att söka efter gäster och checka in deltagare med bara ett klick — eller inkludera en QR-kod i gästens anmälan som du enkelt scannar.

Vår check-in app laddas enkelt ned till en mobiltelefon för att vara så flexibel och användarvänlig som möjligt.

I check-in appen kan du enkelt lägga till gäster på plats och filtrera på vilka om är på plats och inte.

Check-in med NFC

Väck beundran bland dina gäster med NFC-teknik. Lösningen går att använda för check-in på många olika områden och lämpar sig för event som kräver effektiv hantering, vill skapa en wow-känsla eller kräver exakt statisk på vilka som är och varit på plats.

NFC-chipet finns i flera olika varianter och hanteras via vår check-in app för android och fungerar både i vått och torrt samt offline.


Dessutom kan samma teknik används för fler områden som nätverkande, digitala drinkbiljetter eller sponsoraktivering.

Self check-in kiosk

Vår self check-in lösning förenklar både logistik och insamling av statistik under hela eventet. Ni väljer er egen layout vilket resulterar i ett trendigt och professionellt intryck. Gäst scannar sin QR-kod i eventappen eller från bekräftelsemailet. Om de inte har sin QR-kod kan de enkelt söka efter sitt namn istället.

Finns stöd att gäst i egen regi kan ändra sitt namn, en smart funktion vid internationella event där smeknamn kan förekomma.

Man kan också koppla på anmälan vid walk-in registrering och print av namnskyltar vid incheck.

Designa namnbrickan

Skräddarsy utseendet på namnskyltarna till konferensen genom att välja vilka uppgifter som ska visas på den. Du kan inkludera ett elektroniskt visitkort genom att trycka en QR-kod eller fästa en NFC-tagg för att underlätta nätverkande under eventet.

Namnbrickan skrivs snabbt automatiskt ut via trådlös printer när gästen checkas in via vår incheckningsapp — du behöver ingen extra utrustning!

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
NFC-teknik

Vill du ha ett kostnadsförslag?