Mobil Check-in

Checka in deltagare smidigt på ditt event! Med vår inchecknings-app kan du smidigt checka in dina gäster när de anländer så slipper du den typiska flaskhalseffekten när de anländer till eventet! Alla detaljer om deltagarna uppdateras i realtid i appen så du kan följa händelseförloppet!

Checka in med bara ett klick


Med vår sökfunktion kan du snabbt söka efter gäster och checka in dem med bara ett klick. Närvarostatistiken ständigt tillgänglig och uppdateras i realtid.

Checka in med QR-kod


För att skynda på incheckningen ännu mer kan du inkludera QR-koder i gästens online-registrering, som du smidigt scannar när de anländer.

Checka in med NFC


Slå dina gäster med häpnad genom att använda vår blixtsnabba NFC-funktion. Extra användbart under event med många olika delar och platser där det går att checka in.
Genom en enkel avläsning av NFC-chippet får du fram detaljer om din gäst såsom bordsnummer eller val av lunch, och ökar på så sätt ditt events effektivitet.
Läs mer om NFC-teknik här.

Själv-check-in

Era gäster kan checka in själva med våra “check-in kioskar” (Ipads). De behöver bara scanna sin QR-kod som antingen ligger i eventappen eller som blivit skickad till dem i deras bekräftelse-mail. Om dom inte har sin QR-kod med sig så kan de enkelt skriva in sin emailadress för att checka in istället.

Fungerar med

Android

IOS

Web

 

Vill du ha ett kostnadsförslag?