Skapa engagemang på event med interaktiva stationer

När gästerna är på plats på ditt event erbjuder vi flera digitala verktyg som hjälper dig skapa engagemang på event. Vi tillhandahåller interaktiva lösningar som garanterat fångar dina gästers intresse samtidigt som du får chans att promota ditt varumärke.

Interaktiv fotostation

En fotostation är ett perfekt addering till ditt event som skapar buzz, aktivering och engagemang. Från företagsfester och event till konferenser, alla gillar att ta ett bra foto. Låt dina gäster skapa något som gör att de minns ditt event! Skicka fotona till dina gästers mejl och uppmana till delning med din hashtag i sociala medier.

  • Stärk närvaron av ditt varumärke och få positiv spridning av ditt event
  • Koppla på fotoutskrift så gästen får ett minne att ta med sig
  • Visa upp foton på en mediavägg i eventlokalen
  • Kan aktiveras via registering för att generera leads och data

Spotify jukebox

Skapa engagemang på event och låt dina gäster vara DJ för en dag! Vår interaktiva Jukebox-station gör det möjligt för gäster att checka-in med sin QR-biljett och att söka på Spotify efter sina favoritlåtar. Låtarna skickas till eventet DJ som ser till att önskelåtarna spelas i högtalarna. Incheckningen gör att du vet vem av dina gäster som önskas musiken.

Feedback och nedladdningsstation

Uppmana dina gäster att checka-in med sin QR-biljett och ge feedback i en utvärdering för en produkt eller rösta på sin favorit i en omröstning. Gäster kan ladda ner värdefull information som white papers eller annat content och du samlar samtidigt leads. Gäst väljer vilket material de är intresserade av och det skickas i en summering för nedladdning i anslutning till eventet.

Donationsstation

Promota ditt initiativ och gör det möjligt för dina gäster att bidra. Upplägget för din lösning skräddarsyr vi tillsammans. Exempelvis kan du låta dina gäster scanna sin QR-biljett för att låsa upp stationen och du tackar din gäst för engagemanget genom att matcha deras bidrag eller donera ett eget bidrag.

Ta möjligheten att visa hur insamlingen tar form med egen grafik på ditt event. Vi hjälper dig presentera resultatet på storbildskärm, en mediavägg och i vår eventapp!

Check-in-station

Den smidigaste lösningen för effektiv registrering och check-in på event. Låt dina gäster göra jobbet när de checkar in sig själv genom att scanna sin QR-biljett eller genom att skriva in sitt namn. Önskar du namnskylt? Inga problem, vi kan koppla på automatisk utskrift av namnskyltar.

Söker du en anpassad station?

Vi skapar unika stationer som skapar engagemang på event på förfrågan från våra kunder. Vi har bland annat skapat närverksstationer som möjliggjort kontaktutbyte, feedback-stationer där gäster fått möjlighet att måla eller skriva ett personligt meddelande som sammanfattade deras upplevelse och mycket mer.

Vi gör även webbaserade lösningar som publiceras på stora touchskärmar för att maximera färg, form och grafik. Människa som klickar på skärm.

Hör av dig så berättar vi hur vi kan skapa framgångsrika gästupplevelser tillsammans!
Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Anpassat och skräddarsytt

Vill du ha ett kostnadsförslag?