Anpassat & Skräddarsytt

Vi förstår att olika event har olika behov, därför erbjuder vi utöver vårt kompletta eventsystem projektledning av både mindre och större anpassade lösningar till event. Ofta utvecklar vi befintliga produkter men vi skapar även helt skräddarsydda lösningar efter ditt behov.

Vi erbjuder anpassningar av vårt eventsystem för att matcha din verksamhet och specifika behov.

Till exempel:

 

 

Webb/HTML
Gamification
Augmented Reality (AR)
Eventplattform
Mediaväggar
Motion Sensing
Färg,form & design
Front-end
Back-end

Några av de anpassade lösningarna vi skapar

Anmälan och webb

Vi anpassar gärna vår anmälan så den andas hela ditt varumärke när det kommer till färg och form. Vi skräddarsyr i HTML så det finns få begränsningar för design och funktionalitet.

Gamification

Vi skapar anpassad gamification som exempelvis kan kopplas till att gästers handlingar i din eventapp poängsätts. Gamification skapar engagemang och aktiverar dina gäster.

Donationslösning

Highlighta dina CSR-initiativ genom att integrera en betallösning till din eventapp. Möjlighet att visa din insamling och vilka som donerat i en topp 10 scoreboard i appen och livesändas på bildskärm i eventlokalen.

Generera viktig statisik

Få ut mer data från ditt event! Vi hjälper dig mäta hur många som besökt montrar eller seminarier med hjälp av anpassade checkinstationer som tar tempen på dina gästers engagemang.

Leadsgenerering

Vi skapar lösningar som engagerar samtidigt som du samlar leads. Exempel: låt dina gäster fylla i sin mejl i en interaktiv station som låser upp en skräddarsydd digital upplevelse baserad på gästens val.

Öka nätverkandet på ditt event

Låt oss skapa anpassade sök-och filterfunktioner i din deltagarlista. Det gör att dina gäster lättare hittar varandra och kan byta kontaktuppgifter.

Anpassade mediaväggar som presenterar ditt innehåll

Ett event är ett perfekt tillfälle att presentera dina initiativ, ditt varumärke eller annat som är viktigt för dig att visa upp.

Vi skapar olika plattformar som presenterar ditt innehåll, självklart med din form och design, exempelvis:

  • Social media väggar
  • Anpassade bildgallerier
  • Presentation av din insamling till CSR-projekt
  • Ledartavla över samlade gamificaitonpoäng
  • Q&A och våra interaktionslösningar
  • Mosaik av dina gästers bilder

Presentera innehållet på skärmar i eventlokalen, kontoret eller mässan!

Eventplattform

Grundfunktionerna i vår registrering och anmälan räcker långt för att samla in grundläggande deltagarinformation. Ibland så kan det självklart uppstå att det saknas en funktion du söker. I sådana fall erbjuder vi anpassning av vår anmälan för att skapa en skräddarsydd eventplattform som matchar dina behov. Vi har utvecklat många anpassade lösningar som skapat effektivare deltagarhantering för arrangörer och en mer intuitiv och professionell användarresa för deltagarna.

Anpassade appar

En native app publiceras som en egen och fristående app som laddas ner där du hittar appar. Vi skapar native appar när du söker skräddarsydda lösningar som inte är möjliga att skapa i en webb-eller containerapp. Vi har skapat appar som är helt anpassade efter våra kunders behov. Allt ifrån stegräknare till skattjakter baserad på QR-kod och hälsobarometers tät länkade till kunds produkt.

En native app kan vara lösningen för dig när du söker en helt anpassad och skräddarsydd app med lång livscykel i exempelvis en kampanj som löper under lång tid.

Vi skapar även fristående containerapp på beställning, exempelvis som en egen företagsapp.

Augmented Reality (AR)

AR är ett kraftfullt sätt att presentera storytelling-byggande element i dina aktiviteter på event och för att skapa engagemang.

Användarcase: Marknadsför nya produkter genom att dela ut iPads till dina gäster. Ipadsen riktas sedan mot interaktiva AR-markörer som placerats ut i till exempel en monter. När iPad riktas mot en markör presenteras de nya produkterna automatiskt direkt i iPaden. Ett nyskapande marknadsföringsverktyg tack vare AR.

Facial recognition/ Ansiktsigenkänning

Facial recognition är en anpassad lösning för event som kan användas till en unik check-in-upplevelse på ditt evenemang. Check-in baserad på facial recognition tar ett foto av din gäst och matchar det mot ett foto som gäst laddat upp i anmälningsprocessen. Bjud på en häftig digital upplevelse från start!

Aktivering på mässa med Motion Sensing

Aktivera dina gäster med motion sensing (rörelsesensor) som spårar dina gästers rörelser och handlingar i en interaktiv station. Motion sensing är ett spännande modernt sätt att visa upp ditt innehåll på kontoret, eventet och mässa.

Möjligheterna är många! Som exempel kan vi kan skapa miljöer där dina gäster bygger en digital värld genom att dra och släppa byggklossar, spel som marknadsför ditt företag eller produkt och mycket mer!

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Eventapp

Vill du ha ett kostnadsförslag?