Konferens & Event

Förenkla gäst- och deltagarhanteringen på dina konferenser och event, skapa positiva upplevelser för dina deltagare och generera värdefull information med vårt kompletta eventsystem.

Vi förstår vikten av att enbart visa ditt företags identitet och med detta i åtanke har vi anpassat våra lösningar så att de helt och hållet skräddarsys efter dina grafiska riktlinjer.

Med våra lösningar kan du maximera deltagarens upplevelse, minska mantimmar, och öka engagemanget på konferens och event!

Inbjudan & Bekräftelse

Importera din inbjudningslista där du enkelt kan lägga till och redigera gäster via vår smarta deltagarlänk.
Skapa en egen inbjudan som gör det möjligt för gästen att acceptera eller tacka nej till inbjudan direkt i inkorgen. Skicka riktade påminnelser till de som svarat ja eller nej på inbjudan får starta en konversation och öka kommunikation.

 

Varför skicka inbjudningar genom oss och inte bara använda vår registrering?När du använder både vår inbjudan och anmälan tillsammans kan du automatiskt filtrera bort de redan registrerade eller de gäster som tackat nej när du skickar ut en påminnelse.

Anmälan

Här skiljer vi oss andra, vi kan erbjuda en ”one-page registrering” till låg kostnad men också kompletta eventplattformar som ligger på önskad domän. Information från registreringen skickas alltid säkert över vårt API.

 

Varför använda vår anmälan?Om du använder någon av våra andra lösningar är anmälan basen för våra andra tjänster. Det räcker för dina gäster att registrerar sig en gång så kopplas informationen över per automatik till våra andra lösningar.

Eventapp

Efter registreringen är en app för konferens och event ett perfekt kommunikationsverktyg likväl som en plattform för insamling av data. Eventappen har bland annat gjort den traditionella utvärderingen föråldrad och vi når en svarsfrekvens ofta så högt som på 80 % i jämförelse med undersökningar via e-post som når ca 15 %.

 

Varför använda vår eventapp i stället för andra?Vår eventapp kan levereras som webb-baserad och behöver då inte laddas ner. Gästen loggas in automatiskt efter sin registrering där samtlig information från anmälan är på plats. I appen finns biljett i form av QR-kod, individuella bokningar, möjlighet att göra ändringar i sina individuella val, få nyheter, se andra deltagare och mycket mer

Check-in för konferens och event

Beroende på hur många deltagare ni väntar och antalet incheckningspunkter erbjuder vi flera olika metoder för check-in på konferens och event. Den mest grundläggande är en traditionella AÖ sökmotor med gästlista i vår check-in-app. Vid större evenemang rekommenderar vi en smidig QR-scanning och är det flera incheckningspunkter under samma arrangemang levererar NFC-teknik och digitala armband en blixtsnabb incheckning. NFC & RFID-teknik kan även användas för att registrera större flöden av gäster eller skapa skräddarsydda incheckningar vid exempelvis montrar på en mässa.

 

Varför använda vår check-in istället för andra?All registrerad gästinformation hämtas automatiskt i check-in-appen. Allt du behöver göra är att logga in, börja checka in dina gäster och skriva ut namnskyltar.

Själv-check-in

Dina gäster kan checka in själva med vår själv-check-in-station. De behöver bara scanna sin QR-kod som antingen ligger i eventappen eller som blivit skickad till dem i deras bekräftelsemejl. Om de inte har sin QR-kod med sig så kan de enkelt skriva in sin mejladress för att checka in manuellt. Stationen anpassar vi helt till ditt varumärkes identitet.

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Engagera era deltagare

Vill du ha ett kostnadsförslag?

Mentometer app

Interaktionsverktyg