Konferens & Event

Förenkla gäst- och deltagarhanteringen på era konferenser & event, skapa positiva upplevelser för era deltagare och generera värdefull information med vårt proffsiga verktyg.

Vi förstår också vikten av att enbart visa ert företags identitet och med detta i åtanke har vi anpassat våra konferenslösningar så att de helt och hållet skräddarsys efter era grafiska riktlinjer.

Med vår lösning kan du maximera deltagarens upplevelse, minska mantimmar, och öka engagemanget!

Inbjudan & Bekräftelse

Importera din inbjudningslista där du enkelt kan lägga till och redigera gäster via vår smarta deltagarlänk.
Skapa en egen inbjudan eller använd någon av våra mallar som gör det möjligt för gästen att acceptera eller tacka nej till inbjudan direkt i inkorgen. Skicka riktade påminnelser till de som svarat ja eller nej på inbjudan.

 

Varför skicka inbjudningar genom oss och inte bara använda vår registrering? När du använder både vår inbjudan- och registreringslösning tillsammans kan du automatiskt filtrera bort de redan registrerade eller de gäster som tackat nej när du skickar ut en påminnelse.

Online-registrering

Det är här vi skiljer från oss andra, vi kan erbjuda en ”one-page registrering” till låg kostnad men också fullfjädrade konferens-webbplatser som ligger på önskad domän. Information från registreringen skickas alltid säkert över vårt API.

 

Varför använda vår registrerings-lösning? Om du använder någon av våra andra lösningar är registreringen basen för våra andra tjänster. Det räcker för dina gäster att registrerar sig en gång så kopplas den över per automatik till våra andra tjänster.

Event app

Efter registreringen är eventappen ett perfekt kommunikationsverktyg likväl som en plattform för insamling av data. Eventappen har gjort den traditionella utvärderingen föråldrad och vi når en svarsfrekvens ofta så högt som på 80%, jämförelsevis mot undersökningar via e-post som når ca 15%.

 

Varför använda vår event app i stället för andra? Vår event app är webb-baserad och behöver inte laddas ner. Gästen loggas in automatiskt efter sin registrering där samtlig information från anmälan är på plats. I appen finns QR-kod (biljett), individuella bokningar, möjlighet and göra ändringar i sina individuella val, få nyheter, se andra deltagare mm.

Check-in

Beroende på hur många deltagare ni väntar och antalet incheckningspunkter erbjuder vi en app som stödjer tre olika metoder för check-in. Den mest grundläggande är en traditionella AÖ sökmotor med gästlista. Vid större arrangemang rekommenderar vi en QR-scanning och är det flera incheckningspunkter under samma arrangemang leverar NFC-tekniken en blixtsnabb incheckning. NFC & RFID-teknik kan även användas för att registrera större flöden av gäster eller skapa skräddarsydda incheckningnar ex vid montrar på en mässa.

 

Varför använda vår check-in app istället för andra? All registrerad gästinformation hämtas automatiskt i check-in appen. Allt du behöver göra är att logga in, börja checka in dina gäster och skriva ut namnskyltarna.

Själv-check-in

Era gäster kan checka in själva med våra “check-in kioskar” (Ipads). De behöver bara scanna sin QR-kod som antingen ligger i eventappen eller som blivit skickad till dem i deras bekräftelse-mail. Om dom inte har sin QR-kod med sig så kan de enkelt skriva in sin emailadress för att checka in istället.

Vill du veta mer? Ring 031-425130 eller läs om
Engagera era deltagare

Vill du ha ett kostnadsförslag?

Mentometer app

Interaktionsverktyg