Konferens app

Aktivera, öka kommunikation och interaktion med en egen konferens app. Appen skräddarsys efter din design, färg och form för att maximera möjligheterna att exponera ditt varumärke.

Digitalisera och förenkla konferensen

Digitalisera och effektivisera er nästa konferens med vår kraftfulla konferensapp. Vår konferensapp eller microsida är användbar och värdeskapande på alla typer av konferenser. För all form av information, kommunikation och interaktion.

Samla allt på ett och samma ställe, lättillgängligt för konferensdeltagaren direkt i sin smartphone. Där kan de läsa om konferensen, hitta program och schema, information om talare, vägbeskrivning, nyheter, rösta eller ställa frågor och mycket mer

Appen är anpassningsbar och flexibel sett till användningsområde och behov på konferensen. Många funktioner kan adderas och integreras för att skapa en unik konferens app. Det anpassas helt visuellt utifrån ditt företags grafiska profil eller temat för konferensen.

Exempel på andra anpassade lösningar är att ha ett nyhetsflöde för sociala medier, låta deltagarna själva boka upp möten eller föreläsningar i appen och bygga sin individuella agenda eller skapa engagemang med gamification.

Publicera all viktig information om konferensen, direkt i appen.

Minimera chanserna för missar i kommunikationen och publicera allt dina deltagare kan tänkas behöva ta del av direkt i konferensappen. Det kan vara alltifrån konferensinnehåll, plats och dress code, vad deltagaren bör förbereda eller ta med sig. Det kan även vara information om agenda, nyhetsflöde, lista över deltagare och talare, diskussionsforum, bildgalleri, röstning, frågor, undersökningar, quiz och mer.

Interaktion och kommunikation

Använd vår konferensapp för att skapa interaktion och kommunikation under konferensen.

Du kan publicera texter, bilder eller videos som nyheter i appen eller skicka sms, mejl och meddelanden för att kommunicera med konferensdeltagarna. Appen möjliggör att skapa en levande konferens med mycket interaktion och engagemang. Låt konferensdeltagarna vara delaktiga och tycka till, ställa frågor, rösta och genomföra en företagsanpassad quiz. Frågor och feedback kan hanteras i realtid av moderator och röstningsresultat kan projiceras på bildskärm i realtid och ger möjlighet till direkt feedback och diskussion.

Utvärdering och statistik

Skicka ut en enkät för att få feedback på konferensen. För att kunna utvecklas för framtiden är utvärdering och statistik från deltagarna extremt värdefull. En enkät skapas och publiceras i appen och svaren sammanställs i ett tydligt och lättöverskådligt format som du även enkelt kan exportera och dela med övriga organisatörer för konferensen.

Skapa en workshop

Konferensappen kan också anpassas och skräddarsys för olika former av workshop-aktiviteter där deltagarna kan arbeta i grupper, svara på frågor eller utföra uppgifter. På så vis blir det en digital upplevelse som både underlättar, effektiviserar och imponerar. Detta kan skapa bra teambuilding och resultat från de olika aktiviteterna eller uppgifterna kan visas direkt på skärm för att jämföra resultat mellan grupperna för diskussion eller för att kora en vinnare i en tävling.

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Interaktiva stationer