Logistik och flervalsintensiva arrangemang

Vi har optimerat vår plattform för att hantera flervalsintensiva arrangemang. Vår lösning gör det möjligt att lägga ut det mesta arbetet på eventdeltagarna som presentationer av träningspass och föreläsare till att deltagarna bygger sitt eget individuella eventprogram. Vi använder vår NFC-lösning på eventdagen för att säkerställa en sömlös upplevelse och för att addera en ny och “häftig” faktor på evenemanget!

Exempel idrottsmässa

Presentationshantering & Flervalsbokning

Förenkla insamlingen av presentationsmaterial och för registrering av sessions för ert sportevenemang!
Vårt system gör det möjligt att erbjuda ett webbformulär för att samla in all presentatör/tränar-material för alla val i ett enhetligt format, för att sedan enkelt tilldela dem tid och plats i bokningskalendern där deltagaren sedan kan bygga sin egen personliga agenda.

Du kan sen integrera denna automatiskt byggda kalendern på deltagaregistreringssidan som deltagaren på ett intuitivt och informativt sätt kan boka sina val vid registrering. En automatiskt uppdaterad lista av alla sessions och presentationer kan även bli integrerad i er webbsida.

Ändringar och tillägg av sessions eller presentationer kommer automatiskt uppdateras på alla ställen.

Online-registrering med kortbetalning & faktura

Ni integrerar enkelt registreringsformuläret på er webbsida via vårt API eller WordPress-plugin.
Vi kan enkelt skräddarsy formuläret och önskade svarsfält samt flera olika betalningsmöjligheter med kortbetalning eller automatisk fakturering.

Eventapp för deltagare

Efter registrering till eventet får deltagaren tillgång till eventappen som kommer fungera som en huvudplattform där de har all tillgänglig information de behöver för att få ut maximalt av eventet.

Nyheter och information publiceras i appen och deltagarna kan hantera sina egna sina bokningar och köpa till ytterligare val som t ex lunch baserat på tillgänglighet. Deltagarna kan även ändra i deras bokning under eventet så länge kapaciteten tillåter det. Eftersom alla justeringar ändras i realtid blir detta ett otroligt bra och flexibelt verktyg för deltagaren.

Deltagarens QR-kod för inträde till evenemanget finns också i appen.

Läs mer om vår event app här

NFC-drivet evenemang

Vid ankomst till eventet programmeras gästens QR-kod till ett NFC-handledsband med vilken de får tillgång till mesta delar av eventet genom en blixtsnabb registrering.
De kommer använda sitt NFC-band för tillgång till huvudevenemangsområdet samt de sessions de har anmält sig till, hämta ut sin lunch och så småningom hämta ut andra saker de har beställt eller blivit sponsrade med.

När deltagarna skall hämta ut t ex förbeställd lunch eller skor under eventet kan vår checkin-app visa gästspecifik information om lunchval eller skostorlek för att snabba på processen och minska köer.

Läs mer om NFC här

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Social aktivering

 

Vill du ha ett kostnadsförslag?