Badge och namnskylt

Glöm dagarna där du sorterade namnskyltar till event på ett bord och att du sedan behövde leta efter dina gästera namnskylt i en röra av alla deltagare. Med vår smidiga check-in app skrivs gästens personliga namnskylt ut automatiskt när de checkar in. Det går att koppla utskriften till check-inlösningar i app, check-in baserad på NFC-teknik och till vår snabba self-check-in lösning för Ipad där gästen även har möjlighet att ändra sin information innan utskrift.

Skräddarsydd design

Skräddarsy utseendet på dina gästers namnskylt genom att välja vilka uppgifter som ska tryckas på den. Förutom namn kan det vara värdefullt att ha med exempelvis titel och företag. Du kan också inkludera ett elektroniskt visitkort genom att trycka en personlig QR-kod på skylten, för att på så sätt underlätta nätverkande under ditt event.

Skriv ut namnskyltar när gästen checkar in

Se hur du med hjälp av en android smartphone och vår check-in app kan skriva ut en personlig namnskylt automatiskt till dina gäster när de checkar in på ditt event. Vår incheckningsapp kommunicerar direkt med skrivaren, så du behöver ingen extra hårdvara.

Vill du ha ett kostnadsförslag?