NFC-teknik

NFC-teknik är att rekommendera för en snabb och smidig incheckning eller registrering på ett event. Speciellt användbart är det då eventet har ett stort antal aktiviteter eller incheckningspunkter som annars behöver administreras. Gästspecifik information skrivs snabbt över till NFC-chipen med vår app och deltagaren tilldelas ett chip innan eller direkt vid ankomst till eventet.

Informationen som skrivs över är den som är registrerad i vårt system och innehåller personuppgifter och de val som deltagaren skall ha tillgång till. Realstatistik på alla händelser under ett event lagras och kan bidra till mycket värdefull information för arrangören vid utvärdering.

Vilken färg och form passar just ert event?

Ett NFC-chip kan fås i olika format som siliconarmband, festivalarmband, kreditkort, badge etc. Vi hjälper er såklart med olika färger, grafik och logo, allt för att det ska bli så enhetligt som möjligt med just ert event.

Enkelt och smidigt för deltagaren

NFC kan till exempel användas för incheckning till eventet, dryckesbiljetter i baren, garderobshantering och mycket mer. Utan att deltagaren behöver tänka på någonting mer än att ha sitt armband på sig.

Perfekt för ett komplext event

Event som har ett stort antal aktiviteter eller många incheckningspunkter kommer enkelt och smidigt genomföras med NFC-teknik.
Varje deltagare tilldelas ett NFC-chip och kan med det checka in på alla ställen på eventet. Det kan t ex. vara tillgång till olika sessions i form av föreläsningar, worskshops, lunch, dryck, VIP-områden etc. För event med ett stort antal deltagare med incheckning är det också smidigt med NFC-teknik.

Läs mer om ett exempel här

Gamification och mässa

På ett större event eller mässa kan NFC användas för registrering hos olika utställare, information kan då skickas automatiskt till deltagarens mail med ett erbjudande. Vi kan också koppla ihop vår app med NFC där besökaren skall genomföra ett antal aktiviteter och förtjäna poäng som kan lösas in mot fina priser.

Uppgifter kan vara att logga in i appen, svara på en quiz, rösta på någonting, registrera besök på ett antal olika checkin-ställen och mycker mer. Poäng samlas och ses av deltagaren i appen och vilka prisnivåer som kan uppnås. Deltagarna kan nu i web-shopen hämta ut de priser de själva önskar.

Läs mer om Gamification här

Social aktivering – Enkelt och roligt

Deltagarna registrerar sig till eventet med deras sociala medier-profil såsom Facebook, Instagram eller Twitter. När deltagaren är registrerad tilldelas den ett NFC-armband som används för att initiera olika aktiviteter under eventet.
Deltagaren kan nu med sitt NFC-kort registrera sig på olika sociala montrar där de bland annat kan ta ett foto och dela på sociala medier eller önska en låt och skicka till eventets DJ.

Läs mer om Social aktivering här

Screencasting

Screencasting ger era deltagare möjligheten ”tapa” sitt NFC-chip och få upp individuell information på en skärm. Det kan vara information om sittplats, en bild eller något annat roligt eller nyttigt som visas på skärmen. Allt för att ge deltagaren en positiv upplevelse av ert event.

 

Vill du ha ett kostnadsförslag?