Inbjudan event

Dina inbjudna gäster kan enkelt och snabbt OSA från sin dator eller mobila enheter. Vår lösning gör det enkelt att importera din gästlista, skicka personliga inbjudningar, påminnelser och hantera deltagarlistan.

Skicka personliga inbjudningar till eventet

Skicka en professionell personlig HTML-inbjudan till dina gäster, med möjlighet att registrera sig eller att tacka nej till inbjudan. Koppla också på en personlig bekräftelse som även den är personlig.

Hantera e-postlistor och skicka påminnelser (utan spam!)

Nå dina gäster med vår användarvänliga mjukvara som gör att du kan importera, segmentera och hantera dina e-postlistor och återanvända dem för kommande event. Den automatiska filtreringen av gäster som redan lämnat besked kommer inte bli störda av inbjudningar eller påminnelser som görs i efterhand.

Maximera registreringen genom att segmentera dina listor, schemaläggning och automatisera uppdateringar och bekräftelse e-post.

Skicka enkelt om inbjudningar eller skicka en påminnelse, bjud in nya gäster och hantera avbokningar.
Få tillgång till realtids OSA listor och statistik över ditt event.

Förifyllda uppgifter

Dina gäster vill fylla i formuläret så fort som möjligt. Med hjälp av förifyllda uppgifter förenklar vårt system din deltagarhantering ytterligare. Minimera arbetet med att fylla i ett formulär!

 

Vill du ha ett kostnadsförslag?