Registreringssida event & Biljett

Imponera på dina gäster med en proffsig online-registrering i form av en eventhemsida med flertalet olika anmälningsfunktioner. Det finns allt från enklare design till skräddarsydda lösningar. Sidan kan exempelvis integreras till er egna hemsida.

 

registreringssida-event


ENKEL REGISTRERINGSSIDA

Skapa en professionell registreringssida på ett par minuter.
Ni kan själva bygga och hantera en professionell registreringswebsida utan hjälp av externa designers, bygga skräddarsydda formulär för att få in den information ni behöver för ert event.

eventhemsida event


KOMPLETT EVENTHEMSIDA

Integrera registreringssidan på en websida.
Ni kan implementera registreringsformuläret på er websida genom att installera vår WordPress plugin eller att kopiera och klistra in en enkel kodning. Vi bygger också kompletta skräddarsydda eventhemsidor för att möta era och era kunders specifika behov!

bokningskalender event


BOKNINGSKALENDER

Automatiskt byggd bokningskalender.
För event med många olika val (föreläsningar etc) kan ni använda vår automatiska bokningskalender som tillåter era gäster att få en enkel överblick och själv hantera sina olika val. Ge era olika sessioner en tid och kapacitet och kalendern genereras automatiskt!

 


 

betallösningar event


BILJETTER & BETALNING

Ingen mer administration för betalevent.
Vi har erfarenhet att integrera ett par av de stora betallösningarna vilket låter dig enkelt ta betalt från deltagare och utställare. Om er förstahandspartner inte finns med i listan så kan vi hjälpa er implementera just den betallösningen!

registreringssida föreläsare


REGISTRERING FÖR UTSTÄLLARE

Underlätta för era utställares krav och önskemål.
Samla enkelt in utställarinformation i ett enhetligt format och underlätta möten, leadsgenerering mellan deltagare och utställare för att förbättra uppföljningen samt maximera deras ROI för eventet.

registreringssida föreläsare


REGISTRERING FÖR UTSTÄLLARE

Låt talarna göra jobbet åt er.
När föreläsaren lämnar sin information på ett och samma konsekventa format, bygg helt enkelt en bokningskalender med slot tider så att era gäster kan anmäla sig på den tiden talaren har angivit i sin anmälan. Du sparar tid och dina gäster får en tydlig och enkel överblick över talarna/föreläsarna.

 

Vill du ha ett kostnadsförslag?