Anmälan, webb & biljett

Komplett deltagarhantering

Effektivisera för dig och gästen på samma gång,
skapa en professionell anmälan och bekräftelse där gästens personliga val följer med hela vägen. Gör en fristående anmälningssida eller skapa en skräddarsydd eventhemsida.

Professionell registreringssida på ett par minuter

En enkel och professionell registrering behöver inte vara krångligt. Layouten anpassas efter önskemål och ni får in precis den information som behövs genom en enkel eller flersvarsval via dropdown, lista eller kryssruta.

Imponera med en komplett eventhemsida

Vi hjälper dig att bygga en skräddarsydd WordPress-hemsida där ni kan dela all information om eventet, så som anmälan, bokning av föreläsningar, biljettköp, kontakt och FAQ.

Vi hjälper er också att bygga helt skräddarsydda websidor med höga krav på design och layout.

Flervals intensiva möten - bokningskalender för gäster & utställare

För event med många olika val (föreläsningar, montrar etc) kan ni använda vår bokningskalender och abstraktalösning. Den tillåter era gäster att få en överblick och enkelt hantera sina personliga bokningar.
Via vårt system skapas olika sessioner med tid och kapacitet som automatisk publiceras på amälningssidan och i bokningskalendern.

Bekräftelse & QR-biljett

Låt en personlig bekräftelse via mail och SMS skickas automatiskt när gästens anmälan registrerats. I bekräftelsen kan information om eventet, personliga val, biljett och ändring av anmälan finnas med. I anslutning kan en QR-kod genereras för ett smidigt check-in. Bekräftelsen är också ett smart verktyg som påminnelse inför eventet så gästen har uppdaterad information.

Biljetter & betallösningar

Vi har erfarenhet att sätta upp lösningar med betalning för både kort och faktura. Det finns ett par olika betallösningar att välja mellan som har lite olika förutsättningar och funktion.

Det finns också möjlighet för tidsbestämda, justerade priser eller paket så som early-bird-tickets och rabattkoder.

Vill du veta mer? Ring 031-280680 eller läs om
Eventapp

Vill du ha ett kostnadsförslag?