Konferenssida

Konferenssida

Många företaga hänger med i digitaliseringen men glömmer ibland att även underlätta och effektivisera sina möten och konferenser med smarta och digitala hjälpmedel. En konferenssida framtagen specifikt för er konferens är en enkel sak att lägga upp, det blir en professionell och snygg upplevelse för inbjudna deltagare. Ni kommer med hjälp av en konferenssida skapa bättre förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt av er nästa konferens och som även kan leva över längre tid för att skapa engagemang.

En konferenssida möjliggör en plattform för den mesta informationen.

Gör all information lättillgänglig för deltagarna inför och efter er konferens och underlätta genom att säkerställa att all information finns samlat på ett och samma ställe. Ni kan enkelt ändra eller addera information och hålla deltagarna uppdaterade på eventuella ändringar. Här kan finnas information om när och vart konferensen är, program, talare, praktisk information, anmälan till konferensen, nyheter, sociala-medier-flöde och mycket mer.

Utseende på konferenssidan

Konferenssidan blir skapad utifrån er grafiska profil eller utifrån temat för konferensen om ni önskar. Er logo, typsnitt och färger. Vi skapar den tillsammans och diskuterar vilket syfte just er konferenssida ska uppfylla.
Den kommer att tillföra ett värde då ni enkelt kan hänvisa eller länka till sidan för att kunna läsa på om ert event och för anmälan. Då er konferenssida ligger på en egen domän kommer ni att kunna använda den på nytt, eller som en mall för er nästa konferens. Ni kan även mellan ett t ex årligt event kunna fylla sidan med nyheter och teasers inför nästa event.

Publicera insikter och statistik efter konferensen

Fortsätt att jobba med er konferenssida även efter eventet, följ upp med tack-text till alla som deltog, publicera viktiga saker som diskuterades och t ex intressant statistik, lägg upp nyheter om nästa konferens etc. Se till att hålla liv i viktiga ämnen en längre tid än till deltagarna lämnar konferensanläggningen. Följ gärna upp med ett utskick efter konferensen och länka till konferenssidan.