Eventhemsida event

Eventhemsida

Skapa en eventhemsida eller landningssida för ert nästa arrangemang och ta del av de många fördelar och möjligheter det medför.

En eventhemsida är helt enkelt en skräddarsydd hemsida unikt skapad för ert event. Här finns många möjligheter att integrera olika typer av tjänster och lösningar, både för att göra deltagarhanteringen mer effektiv men också roligare och mer unik. Läs mer om några av de många fördelar och funktioner vi på Guestlogic kan erbjuda med en eventhemsida.

Utformning och profilering

En eventhemsida möjliggör en plattform för såväl kommunikation, administration och marknadsföring av ert event.

Med en eventhemsida kan ni både imponera och effektivisera under ert nästa event. Vi skapar och utformar självklart eventhemsidan helt utifrån er grafiska profil, temat för eventet och de behov ni kan tänkas ha. Vi skapar den tillsammans och diskuterar vilket syfte just er eventhemsida ska uppfylla. Det kan vara allt ifrån att det är ett flervalsintensivt event med stort fokus på att logistiken inte felar eller en eventhemsida som endast ska vara säljande, inbjudande och lättsam.

Informationen på hemsidan

Den vanligaste uppbyggnaden av en eventhemsida är en första sida med kort inbjudande text med den viktigaste informationen om eventet och avsändaren. Därefter bygger man på information om exempelvis program för eventet, meny, vilka talare som kommer att vara på plats, information och arrangören och mycket mer. Det är ni själva som avgör vilken information som bidrar med värde till just era gäster.

Interaktion och kommunikation

Utöver all information som är av värde för deltagare eller utställare kan du på er eventhemsida bland annat integrera lösningar för betalning med kort eller fakturering, registrering av deltagare och utställare eller anmälan till olika föreläsningar och aktiviteter på eventet.

En eventhemsida är alltid tillgänglig för gästen och skulle ändringar behöva göras kan vi enkelt korrigera eller addera information för att gästen ska kunna ta del av det. Att digitalisera er deltagarhantering möjliggör även att ni som arrangörer enkelt kan ta del av viktig data och statistik för utvärdering efter eventet. Digitala deltagalistor kan skräddarsys och ger till hotell eller andra inblandade parter. All statistik kan även exporteras och användas för utvärdering av eventet.