landningssida event

 

Landningssida för event

Se till att ligga i framkant i den digitala utvecklingen och ta del av alla fördelar det medför att digitalisera event och eventplanering. Det finns många olika sätt att gå tillväga och att skapa en landningssida för event är ett sätt att digitalisera det tidiga skedet av eventet med inbjudan och deltagarregistrering.

Det medför inte minst möjligheter till effektivisering för er som arrangörer. Skicka en inbjudan i pappersform eller digitalt och använd en landningssida där de inbjudna kan läsa på mer om evenemanget och registrera sig smidigt. Registreringen av deltagare går smidigt och felfritt och all deltagarinformation kommer ni snabbt att kunna få fram i en digital lista som uppdateras i realtid. Koppla på en mail-bekräftelse och där deltagaren kan se sina individuella val och möjlighet att editera sin anmälan!

Vad är en landningssida?

Att skapa en landningssida för ert nästa event innebär att man skapar en separat websida för information och deltagarregistrering. Sidan kan antingen ligga på en subdomän på er företagshemsida, en fristående domän eller en genererad länk från oss. Vi känner till vikten av att kommunicera och visa upp ert företags identitet och vi skräddarsyr därför våra landningssidor för just ert event. Den kommer därför självklart att vara utformad utifrån ert företags grafiska profil eller temat för det kommande eventet om ni så önskar. Vi tar tillsammans fram den information som ska finnas på sidan tillsammans med vilken information ni behöver få ut av deltagarna vid registreringen.

Fördelar med en landningssida för event

Det mest uppenbara är självklart den visuella upplevelsen av er landningssida och enkelheten i att anmäla sig! Era gäster kommer att ledas vidare till landningssidan via er inbjudan och det kommer att vara en del av hur man i det tidiga skedet av ett event kan sätta tonen för eventet och förväntningar hos gästerna. En professionell landningssida utstrålar också att ni är ett företag som ligger i framkant bland de digitala lösningar och möjligheter som finns för att förenkla för gästerna och imponera under era event. Med den digitala deltagarlänken kan ni enkelt följa hur många och vilka som anmält sig till eventet. Ni kan också automatiskt stänga anmälan på ett visst datum och klockslag.

Är du nyfiken på vilka andra smarta och innovativa lösningar Guestlogic kan addera till ert nästa event, läs vidare om våra olika lösningar här!

Comments are closed.