Landningssida event

Använd en utarbetad och snygg landningssida för event som samlar in den information du behöver i anmälan och registreringsfasen. Det finns många olika sätt att gå tillväga för att digitalisera ditt arbete, att skapa en landningssida för event är ett sätt i det tidiga skedet av eventet.

Det medför inte minst möjligheter till effektivisering för dig som arrangörer.

Skicka en digital inbjudan eller en i pappersform och använd en landningssida där gäster kan läsa mer om evenemanget och snabbt registrera sig. Registreringen av deltagare går smidigt och all deltagarinformation uppdateras i realtid och du kan med ett knapptryck exportera deltagarlistor. Du har möjlighet att koppla på en mail-bekräftelse och där deltagaren kan se sina individuella val och möjlighet att editera sin anmälan.

Vad är en landningssida event?

Att skapa en landningssida för ditt nästa event innebär att du skapar en separat websida för information och deltagarregistrering. Sidan kan antingen ligga på en subdomän på din företagshemsida, en fristående domän eller en genererad länk från oss.

Vi känner till vikten av att kommunicera och visa upp ditt företags identitet och vi skräddarsyr därför våra landningssidor för just ditt event. Den kommer därför självklart att vara utformad utifrån ditt företags grafiska profil eller temat för det kommande eventet om du så önskar. Vi tar tillsammans fram den information som ska finnas på landningssidan samt vilken information du behöver samla in av deltagarna vid registreringen.

Fördelar med en landningssida för event

Det mest uppenbara är självklart den visuella upplevelsen av din landningssida och enkelheten i att anmäla sig. Dina gäster kommer att ledas vidare till landningssidan via inbjudan och det kommer att vara en del av hur man i det tidiga skedet av ett event kan sätta tonen för eventet och förväntningar hos gästerna. En professionell landningssida utstrålar också att ni är ett företag som använder digitala lösningar och möjligheterna som finns för att förenkla för gästerna. Med den digitala deltagarlänken kan du enkelt följa hur många och vilka som anmält sig till eventet. Du kan också automatiskt stänga anmälan på ett visst datum och klockslag.

Kontakta oss få berättar vi mer om landningssida för event!

Vill du ha ett kostnadsförslag?