Interaktion-pa-event-gamification-guestlogic

Interaktion på event ökar engagemanget!

En eventapp är ett brett verktyg som förenklar informations- och kommunikationspridning och gör det möjligt att höja, eller rent av skapa, interaktion på event. När vi pratar om interaktion på event menar vi exempelvis liveröstningar som presenteras på talarscenen, nätverkande och det viktiga fysiska kontaktutbytet mellan gäster eller Q&A:s som gör det möjligt för gäster att interagera med talare under seminarier.

För att hjälpa dig skapa större engagemang med hjälp av interaktion har vi utvecklat våra resultatsidor med ett användarvänligare och tydligare gränssnitt som anpassas och designas efter ditt varumärke.

 

  • interaktion pa event guestlogic 3
  • interaktion pa event guestlogic
  • interaktion pa event guestlogic 4
  • interaktion pa event guestlogic 2
Vi vet att om möjligheten till interaktion finns, skapas också ett större engagemang hos gäster. Arbetar du effektivt med att uppmuntra gäster att interagera under event så känner de större delaktighet vilket resulterar i ett högre engagemang. Här kan många tycka att cirkeln är sluten.

För att maximera och skapa engagemang och interaktion under hela eventet – även i pauser och break-outs – krävs mer. Vi har nått stora framgångar genom att kombinera interaktion på event med vår anpassade lösning gamification, som höjer gästers engagemang såväl i appen som på plats.

Med anpassad gamification samlar dina gäster poäng på aktiviteter som du bestämt ska belönas. Det kan exempelvis vara att ställa en fråga i Q&A, besök i vissa viktiga montrar eller att deltagare skickat in sammanställning från gruppaktiviteter. Att skräddarsy så att gäster samlar poäng på handlingar som är viktiga för dig, gör att tävlingsinstinkten kommer fram och du får större genomslag hos dina gäster.

Lika viktigt som det är att vara digital är att inte glömma att skapa engagemang i det fysiska rummet. Tillsammans blir interaktionslösningar för event och gamification en språngbräda för att aktivera och engagera dina eventdeltagare.

Vår eventapp är ett enkelt och användarvänligt verktyg med stor bredd och många funktioner som passar alla typer av event, möten och konferenser oberoende av storlek. Men att veta vad för lösning som passar just dig och ditt event kan vara svårt att greppa. Därför ser vi till att alltid guida dig till rätt lösning för dina behov, så du maximerar engagemang och interaktion på event.

Kontakta oss för att få en demo i vårt system eller om du vill veta mer hur interaktion och gamification kan skapa mervärde på ditt nästa event!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Comments are closed.