Eventhemsida till ert nästa event!

Guestlogic skapar en proffsig och smart eventhemsida till ert nästa event. Innovativ och modern deltagarhantering där all information finns lättillgängligt för både gäst och utställare. En eventhemsida möjliggör en plattform för såväl kommunikation, administration och marknadsföring av ert event.

Med en eventhemsida kan ni både imponera och effektivisera under ert nästa event. Vi skapar och utformar den självklart helt utifrån er grafiska profil, temat för eventet och de behov ni kan tänkas ha. Vi skapar den tillsammans och diskuterar vilket syfte just er eventhemsida ska uppfylla. Det kan vara allt ifrån att det är ett flervalsintensivt event med stort fokus på att logistiken inte felar eller en sida som endast ska vara säljande, inbjudande och lättsam.

Hur ser en eventhemsida ut? 
Den vanligaste uppbyggnaden är en första sida med kort inbjudande text med den viktigaste informationen om eventet och avsändaren. Därefter bygger man på information om exempelvis schema för eventet, meny, vilka talare som kommer att vara på plats, information och arrangören och mycket mer. Det är ni själva som avgör vilken information som bidrar med värde till just era gäster.

Utöver all information som är av värde för deltagare eller utställare kan du på er sida bland annat integrera lösningar för betalning med kort eller fakturering, registrering av deltagare och utställare eller anmälan till olika föreläsningar och aktiviteter på eventet.

Utvärdera ert event 
En eventhemsida är alltid tillgänglig för gästen och skulle ändringar behöva göras kan vi enkelt korrigera eller addera information för att gästen ska kunna ta del av det. Att digitalisera er deltagarhantering möjliggör även att ni som arrangörer enkelt kan ta del av viktig data och statistik för utvärdering efter eventet. Det sammanställs automatiskt i prydliga diagram och kan enkelt exporteras till samtliga arrangörer eller beställare av eventet.

Vill du veta mer om hur ni kan förbättra ert nästa event? Läs mer om hur ni kan maximera era deltagares upplevelse och engagemang med gamification här

Comments are closed.