check-in

Digitala gästupplevelser i fokus!

Vi som Guest management byrå strävar alltid efter att skapa positiva upplevelser med unika lösningar för möten och event. Nedan finner ni inspiration från några av våra senaste genomföranden.

innovativ incheckning

Innovativ incheckning 
Screencasting – Sätt upp en modern incheckningsstation där gästerna får upp personlig information med exempelvis en profilbild.
Vi tar fram ett innehåll som passar till just ert event. En lösning som vi kan skräddarsy utifrån behovet på just ert event.
Vad sägs till exempel om att screencasta sin bordplacering och se sin plats på en virtuell bordsplaceringskarta.

86e8af23-cae9-4595-a58e-29c85d869696

Interaktion med röstning och Q&A under StockholmMediaWeeks paneldebatt 

Interaktion är idag ett måste!

Ge deltagarna all information lättillgängligt i sin egna telefon. Låt gästerna vara delaktiga och ställa frågor direkt i appen för att skapa interaktion och delaktighet. Utmana en paneldebatt eller föreläsare med spännande frågor och låt de veta vad ni tycker via röstning i realtid.
Vår webbaserade app är kostnadseffektiv samtidigt som den går snabbt att producera!


51c4652a-5a86-4fd4-aeed-1d4f124ad98e

Check-in med NFC-bagde på invigning
Moderna och säkra event med NFC-teknik
Med ett digitalt armband eller badge får gästerna en ny upplevelse. Att stå med excellistor och i efterhand inte veta vilka gäster som var plats är ett föråldrat arbetssätt som NFC kan ersätta. Skicka ut ett band som en del i en exklusiv inbjudan så går in-checkningen på plats väldigt smidigt.
Ni kan i realtid se vilka gäster som är på plats och generera exakt statistik vilket skapar en hög säkerhet och trygghet till ert arrangemang. Koppla gärna ihop screencasting med våra appar och NFC-teknik för en komplett guest managementlösning.

49556bb6-27aa-4b8e-8252-1c52f68a1a27

Digital jukebox med Spotify under ett mingel

Digital aktivering som verkligen skapar avtryck!

Jukebox, interaktiva skärmar och Gamification
Skapa aktivering genom att sätta upp en digital jukebox med koppling till Spotify, en interaktiv skärm för fotografering och bilddelning, en självinchecknings-station vid ankomst eller en digital poängpromenad. Garanterat ett inslag som sätter ert event och företag i framkant!

Comments are closed.