anmälningssida för event

Anmälningssida för event

Anmälningssida för event – Imponera med en proffsig anmälningssida för ert nästa event. Skapa en egen hemsida för eventet och skräddarsy vilken information och vilka anmälningsfunktioner just ni vill ha för ert event. Här möjliggörs en tvåvägskommunikation mellan dig och gästen till skillnad från den statiska lösning ett inbjudningskort eller likande erbjuder. Nedan följer fem fördelar med en anmälningssida.

Skapa höga förväntningar
En proffsig anmälningssida för event kommer att skapa höga förväntningar hos gästen. Att imponera redan vid första mötet är precis rätt väg att gå för att skapa ett lyckat event. Det ger intrycket av ett från start till stopp väl genomfört event.

Ni är ett innovativt företag
Visa dina gäster att ni är ett innovativt företag som inte är sena med att haka på de nya vägar teknik och digitalisering erbjuder. Er landningssida kommer visuellt att återspegla precis vad ni vill att ert varumärke ska kommunicera utåt. Det är alltid viktigt för ett företag att låta sitt varumärke genomsyra allt företaget gör.

Lös logistiken och spara tid
Att bygga en egen landningssida för eventet är inte bara häftigt och modernt, det går att skapa många olika funktioner för att spara tid och göra deltagarhanteringen så effektiv och smart som möjligt. Till exempel kan man bygga upp en bokningskalender på er anmälningssida. På så vis kan gästen i realtid hålla koll på olika föreläsningar eller liknande under eventet. På anmälningssidan finns all information tillgängligt, allt för att undvika frågor och förvirring för gästen.

Slopa krångel med betalningen
Integrera betalningslösningar i er landningssida för eventet och ta enkelt betalt av till exempel deltagare eller utställare på en mässa. På detta sätt sparar du in på mycket administration ett betalevent annars innebär. Det är alltid att föredra för en eventplanerare att samla så mycket av det administrativa som möjligt på ett och samma ställe.

Skapa möjligheter för nätverkande
På en anmälningssida för event kan man till exempel skapa presentationer av alla samarbetspartners eller utställare. På så vis gör man det lätt för gästerna att hitta företaget för vidare kontakt eller redan innan besöket förbereda sig på vilka man vill besöka eller prata mer med.

 

Du kan läsa vidare här om registreringssida för event!

Comments are closed.