Anmalan event guestlogic

En digital anmälan event är ett kraftfullt verktyg för att nå ut till gäster och att snabbt och enkelt samla in den deltagarinformation du behöver. Med hjälp av vårt eventsystem skapas en anmälan som lätt kan skickas ut direkt i systemet via mejl och SMS som även kan delas som länk i dina egna kanaler och sociala medier för att nå igenom bruset.

Nedan listar vi saker att tänka på när du skapar en optimal anmälan för event!

Samla hellre in för mycket information än för lite
Det första du behöver göra är att bestämma vad du behöver samla in för information från dina deltagare. Är alla frågor på plats från början så spar du mycket tid på att slippa administrera eventuella följdfrågor.

Skräddarsy design så du står ut från mängden
Vi människor tar emot en uppsjö av olika meddelanden och information under en dag, det gör att vi har kort koncentrationsförmåga samtidigt som det har gjort oss kräsna. En anmälan måste vara tilltalande designmässigt för dina mottagare så du direkt fångar ett intresse, därför skräddarsys vår anmälan event helt utefter din design och ditt varumärke, så du maximerar din chans att marknadsföra dig! Självklart är funktionaliteten viktigt, men det kan du lita på att vi sköter om för dig.

Automatisera utskick av anmälningsbekräftelse
Direkt när din gäst anmält sig så är det viktigt att skicka en bekräftelse på anmälan event som innehåller information om eventet och hur gästen kan engagera sig. En grundbult är att skicka med länk till webbsida, program och höjdpunkter som är viktiga för dig att uppmärksamma! Med Guestlogic kan du koppla på så att en automatisk bekräftelse skickas så fort gäst klickat på registrera-knappen.

Förbered deltagarna med löpande kommunikation
Grattis, du har fått in namn och kontaktuppgifter från personer som är intresserade av ditt event. Se till att förse dem med löpande information om eventet men också om din organisation eller företag. Här har du en jättechans att berätta om er själva och vad ni kan skapa för värde tillsammans!

Vill du att vi berättar mer?

Var detta intressant? Läs även:
Så skapas engagemang med gamification och interaktion
Guestlogics guide för eventplanering

Comments are closed.