Framgangsrikt-event-guestlogic

Idag när vi ses allt mindre blir det personliga mötet viktigare än någonsin. Förväntningarna är höga för ett framgångsrikt event och både arrangör och gäst investerar tid och engagemang för att träffas. Därför är det otroligt viktigt att ge ett bra första intryck och skapa starka och engagerande upplevelser på plats oavsett om fokus är på att effektivisera logistik, engagera gäster eller skapa intresse för en ny produkt. Här är 6 lösningar som hjälper dig aktivera, skapa upplevelser, brand awereness och leads.

1: Smidigt och snabb check-in sätter det första intrycket

Ett välfungerande check-in är kanske det viktigaste steget för att skapa ett bra första intryck. Förutsättningarna kan vara olika beroende på ditt event men det finns teknik som täcker alla behov. Check-in med app som är mobil och fungerar i princip överallt, själv-check-in-stationer som spar tid när gäst checkar in sig själv, check-in baserad på facial recognition alla med möjlighet att automatisera print av namnskyltar.

2: Fotostationer som skapar ”buzz”

En fotostation skapar buzz, aktivering och engagemang. Låt dina gäster skapa något som gör att de minns ditt event! Skicka fotona till dina gästers mejl och uppmana till delning med din hashtag i sociala medier för att synliggöra ditt varumärke. Koppla till en mediavägg som visar fotona på storbild i lokalen!

Framgangsrikt event fotostation Guestlogic

3: Få feedback och samla leads

Uppmana dina gäster att checka-in med sin QR-biljett och ge feedback i en utvärdering för en produkt eller rösta på sin favorit i en omröstning. Gäster kan ladda ner värdefull information som white papers eller annat content i utbyte mot en mejladress och du samlar samtidigt värdefulla leads.

4: Donationsstation

En donationslösning som promotar ditt initiativ och gör det möjligt för dina gäster att bidra genom sitt engagemang med stationen.

5: Låt gästerna vara DJ för en dag

En Spotify Jukebox gör det möjligt för gäster att checka-in med sin QR-biljett och att söka på Spotify efter sina favoritlåtar. Låtarna skickas till eventet DJ som ser till att önskelåtarna spelas i högtalarna.


Framgangsrikt-event-mediavaggar-Guestlogic


6: Presentera resultatet på media väggar

Presentera bilder, feedback, resultat och annan data på mediaväggar och storbild i lokalen. Ta tillfället att anpassa dem utefter din färg och form för att exponera ditt varumärke så mycket som möjligt.

Lösningar som interaktiva skärmar, stationer och montrar genererar många möjligheter att skapa ett framgångsrikt event. Och vill du ta det längre så kan skräddarsydd teknik som Augmented Reality eller Motion Sensing adderas som garanterat skapar unika upplevelser som din gäst sent kommer att glömma.

Lär dig mer om interaktiva stationer och hur vi kan positiva upplevelser tillsammans.Läs även:
Så skapas engagemang med gamification och interaktion
3 lösningar som effektiviserar din incheckning på möten

Comments are closed.